informatika - Kraljevo

Cara Dušana 21
36000 Kraljevo

Tel.: 036/316-999
       063/623-137


 
informatika - Kraljevo  (2002. - 2012.)

web prezentacija (web sajt)...

Danas se sa pravom može reći da: "firma koja nema web site, kao da i ne postoji.
Odavno već sajt nije stvar imidža firme, nego je deo dobre poslovne politike. Mnoge ozbiljne firme, i pored toga što već imaju postavljenu web prezentaciju, "kubure" sa njenom ažurnošću i u neposrednoj su potrazi, ko bi mogao da im ažurira sajt, često nudeći i stalno zaposlenje za web administratora. Pored toga, većina poslovnih aplikacija (računovodstvo i knjigovodstvo, poslovne evidencije itd.) prelaze sa desktop aplikacija na web platformu.

Ceneći realne potrebe poslodavaca i uopšte potrebe za web programerima, informatika je ovaj kurs za web programiranje, uvrstila u prioritetnu i produktivnu obuku, naročito za nezaposlena lica koja imaju afinitet prema računarskom programiranju.

Za pohađanje ove obuke, informatika na početku godine odobrava popust od 30% za sva lica i poseban dodatni poust za nezaposlena lica. Obuka je podeljena u V nivoa (stepeni) stim što napredniji polaznici, kao i oni koji mogu da se samostalno usavršavaju kod kuće, mogu pohađati samo tri nivoa. Troškovi svakog nivoa, sa popustom iznose 20.000 dinara sa mogućnošću plaćanja u više rata, a za nezaposlena lica, troškovi obuke po nivou iznose 12.000 dinara. Nastava se odvija u grupama i minimalan broj polaznika u grupi je četiri (4). Prijave po navedenim cenama traju od 08. do 18. januara 2014. godine.
Za detalje obuke pogledajte klizeći tekst sa desne strane, ... ... > > > > > > > > >
a za prijavljivanje pogledajte uputstvo klikom na tekst...       Detalji upisa ...->>>

<<< Nazad na početnu stranu

informatički centar
Vama na usluzi...
Za primenu savremenih
I K T
u bilo kom vidu,
informatika - Kraljevo
(da zaustavite klizanje teksta
pokažite ga mišem)
 

informatika - Kraljevo
Copyright (c) 2012. - informatika - Kraljevo.